More than business!
IDO SECURITY

Seria MagShoe 3G – detectoare de metale care nu necesita descaltare din famila MagShoe a IDO Security

MagShoe 3G

Detectoarele de metale MagShoe sunt utilizate peste tot in lume, acolo unde este necesar un control strict pentru prevenirea introducerii de arme si alte obiecte de metal.

Aceste detectoare implica senzori si algoritmi de ultima ora pentru detectarea armelor si a altor articole metalice care intra sau ies din spatii securizate cum ar fi institutii ale guvernului, stadioane, aeroporturi, inchisori etc. Oferind masuratori de mare acuratete, MagShoe pastreaza rata alarmelor false la un nivel foarte scazut, detectand arme, parti componente ale armelor, cutite si alte obiecte metalice ascunse in pantofi si in partea inferioara a corpului si, in acelasi timp, ignorand parti metalice care se intalnesc in mod uzual la incaltaminte, cum ar fi tocuri, fermoare, ornamente etc. Acest lucru mentine numarul interventiilor manuale necesare la minim.

Ultimele modele ale seriei MagShoe 3G aduc senzori si algoritmi de detectie imbunatatiti, un interval de detectie mai mare, afisaje LED integrate pentru resultatele scanarii si informarea utilizatorului, impreuna cu posibilitatea de conectare la sistemul centralizat de control si management al retelei MagShoe – NMC-3.